Sitemap  |   

Øreakupunktur

Øreakupunktur som selvstændig eller komplementær behandlingsform

I det ydre øre har vi et komplet kort over kroppen. Hvert organ og kropsområde har sit specielle punkt/område i øret. Alt i kroppen, både fysiske og psykiske tilstande, kan påvirkes med øreakupunktur.

Øreakupunktur har ofte en meget hurtig virkning. Ved ubalancer i kroppen vil det relaterede punkt i øret typisk være ømt. Den erfarne akupunktør kan desuden se, hvor i kroppen, klienten har ubalancer ved at kigge på øret.

God til smertelindring i ryg, muskler og led

Min erfaring er, at øreakupunktur er effektivt til lindring af smerter i muskler, led, ryg og sportsskader generelt. Fx. aftager hævelser/blodsamlinger hurtigere, og ved brusk-, sene- og ledskader speedes helingsprocessen op.

Øreakupunktur har ligesom kropsakupunktur sin oprindelse i Kina. Jeg anvender ofte øreakupunktur sammen med zoneterapi, da kobminationen er yderst effektiv og behandlingsformerne understøtter hinanden særdeles godt. 

Rygeafvænning og slankekur

Øreakupunktur er også en effektiv behandlingsform til rygeafvænning. Det tager toppen af trangen og kroppen afgiftes hurtigt. Du vil opleve at din smags- og lugtesans hurtigt vende tilbage.

Ved slankekure kan behandling med øreakupunktur mindske appetitten og trangen til søde sager.

Ring nu på 51 70 29 69 og hør nærmere om øreakupunktur!

Sanne Andersen · Hjulmagervej 3 · 9000 Aalborg · Telefon: 51 70 29 69 · mail@sanneandersen.dk