Sitemap  |   

Zoneterapi


Zoneterapi til forebyggelse og behandling

Zoneterapi benyttes af stadigt flere, ofte som komplementær behandling af alverdens lidelser, gener og sygdomme. Mange benytter zoneterapien som forebyggende behandling og til at vedligeholde en god sundhedstilstand.

Zoneterapien hjælper med at fremme kroppens selvhelbredende kræfter og er en utrolig blid og behagelig behandlingsform, som ofte giver klienten mere energi, velvære, færre smerter og symptomer. Jeg har mange klienter, der betragter zoneterapien som årsag til at de har fået det bedre eller blevet helt sygdomsfri, ligesom jeg har talrige eksempler på, at zoneterapi har hjulpet barnløse par med at blive forældre.

Zoneterapiens teknikker kan dateres ca. 5000 år tilbage og ligesom akupunkturen stammer den fra Kina.

Et komplet kort over kroppen

Zoneterapi bygger på teorien om, at der på og under fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hvert organ og kropsdel har en zone på foden, en såkaldt reflekszone. Ved forskellige behandlingsteknikker på reflekszonerne kan zoneterapeuten påvirke det relaterede organ/sted og genoprette ubalancer.

Zoneterapi indvirker på både krop og psyke

Alle tilstande, fysiske såvel som psykiske, kan påvirkes med zoneterapi. I traditionel kinesisk medicin, som også zoneterapi er baseret på,  arbejdes der bl.a. med organernes og følelsernes tilknytningsforhold. Fx påvirker sorg lunger, vrede påvirker lever osv. Således kan der med zoneterapi arbejdes med måde følelseslivet som kroppens fysiske tilstand.

Behandlingen sætter desuden gang i en udrensning og en afbalancering af kroppen.

Zoneterapi hos Sanne Andersen

 

Sanne Andersen · Hjulmagervej 3 · 9000 Aalborg · Telefon: 51 70 29 69 · mail@sanneandersen.dk