Sitemap  |   

Sanne Andersen

VELKOMMEN TIL SANNE ANDERSEN 

Zoneterapi i Aalborg samt akupunktur, healing, chi gong & tai chi og individuel psykoterapi

Som zoneterapeut og behandler er jeg et empatisk og lyttende menneske. Jeg driver en professionel klinik med zoneterapi i Aalborg og tilbyder desuden øreakupunktur, zoneterapi i ansigtet, zoneterapi til børnhealing, og individuel psykoterapi.

Jeg møder altid det enkelte menneske der, hvor han eller hun er i livet netop nu. Jeg har en dyb forståelse for og mange års praktisk erfaring med zoneterapi og kinesisk medicin, hvilket mine behandlinger grundliggende er baseret på.

Min viden omkring og min erfaring med kinesisk medicin, benytter jeg også som instruktør og underviser i golden wings Chi Gong & Tai Chi

Velkommen i min klinik for zoneterapi i Aalborg.

ZONETERAPI

zoneterapi i Aalborg v/ Sanne AndersenMange benytter zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. Fx til at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

 

ØREAKUPUNKTUR

Øreakupunktur v/Sanne AndersenØreakupunktur anvendes ofte sammen med zoneterapi og er yderst effektivt til hurtig bedring og smertelindring.

 

CHI GONG OG TAI CHI

Chi Gong & Tai Chi v/Sanne AndersenChi gong er kinesiske legemsøvelser, der samler energi til den fysiske krop. Formen, som jeg underviser i, hedder Golden Wings, og er blide meditative øvelser med fokus på åndedrættet.

Individuel Psykoterapi

Skab selv dit liv og bliv glad for netop den du er! Klik her for at læse mere om psykoterapi.

Sanne Andersen · Hjulmagervej 3 · 9000 Aalborg · Telefon: 51 70 29 69 · mail@sanneandersen.dk